Beste heer/ mevrouw, 

 

Welkom bij de praktijk voor huid en oedeemtherapie.

Om u zo goed mogelijk te kunnen helpen, willen we u van een aantal huisregels op de hoogte stellen. 

Mochten er tijdens de behandelperiode veranderingen in uw medicatie plaats vinden, zouden wij daarvan graag op de hoogte worden gehouden. Sommige medicatie kan van invloed zijn op de behandeling.

Als u van verzekering verandert dient u dit door te geven; dit in verband met het eventueel rechtstreeks declareren van uw zorg. 

U bent zelf verantwoordelijk voor de kosten die de behandeling met zich meebrengt. Denk daarbij aan onverzekerde zorg of het eigen risico. 

Zorg er dus voor dat u op de hoogte bent van de polisvoorwaarden van uw zorgverzekering. 

Wij zouden het op prijs stellen dat u een handdoek meebrengt waar u tijdens de behandeling met u gehele lichaam op past. 

Ethiek en hygiëne is wat u van ons kunt verwachten. Wij verwachten dit dan ook van u. 

Afspraken welke niet tenminste 48 uur van te voren zijn geannuleerd worden in rekening gebracht. Dit kan telefonisch op het algemene nummer of per mail. Het 06-nummer is enkel voor noodgevallen. Afmelden kan niet via SMS of andere wegen. Wij vragen hiervoor uw begrip.

De therapeut heeft u op de hoogte gebracht van een aantal leefregels. Mochten deze niet duidelijk zijn; vraag het uw therapeut. Het is belangrijk dat u deze goed begrijpt. 

De algemene voorwaarden  zijn na te lezen op de website www.huid-oedeem.nlof in de hal van de praktijk.

Wij hopen u zo voldoende op de hoogte te hebben gebracht. Mochten er nog vragen zijn kunt u die altijd stellen aan uw therapeut. 

 

Met vriendelijke groet,

 

Team praktijk voor huid en oedeemtherapie

Andromedaplaats 1 

040-2456467