Huidproblemen zijn verleden tijd

Praktijk voor huid- en oedeemtherapie in Eindhoven

Acne, overbeharing en littekens: zaken waar u in de meeste gevallen niet trots op bent en zelfs misschien een beetje onzeker van wordt. Tijd om een beroep te doen op de ervaren huid- en oedeemtherapeuten van onze praktijk in Eindhoven, waar we al meer dan 10 jaar huidproblemen te lijf gaan.

Gespecialiseerd in oedeemtherapie

De specialisten van de Praktijk voor Huid- en Oedeemtherapie hebben zich gespecialiseerd in de behandeling van oedeem. Oedeem is er in 3 verschillende soorten: lymfeoedeem, lipoedeem en veneusoedeem. Met beide oedeemsoorten weten wij raad.

Behandelen van oedeem

Vertrouw op onze professionele huidtherapeuten

Een huidprobleem is vervelend, wij begrijpen maar al te goed dat u hier zo snel mogelijk vanaf wilt, of tenminste grip op wilt krijgen. Bij Praktijk voor Huid- en Oedeemtherapie pakken we huidproblemen aan met verschillende technieken. We werken daarbij veelal op verwijzingen van uw huisarts of medisch specialist, maar u kunt ook op eigen initiatief een afspraak maken. Blijkt u dan inderdaad baat te hebben bij een van onze behandelingen, dan koppelen wij dit - indien nodig - terug naar de arts of specialist.


De behandeling

Na een eerste consult wordt er een diagnose en behandelplan opgesteld. Over dit behandelplan, de behandeling zelf en de rapportages houden we uw huisarts of de specialist op de hoogte. Uiteraard waarborgen we uw privacy volledig. Voor een eerste intake rekenen wij kosten. Deze kosten komen te vervallen als u direct overgaat tot behandelen.

De behandelingen variëren qua methoden, kosten en duur al naar gelang het huidprobleem. Ze zijn er altijd op gericht om u zo snel mogelijk weer normaal te laten functioneren.

Vergoeding

Veel van de huidtherapeutische behandelingen worden gedeeltelijk of geheel vergoed door de zorgverzekeraars.

 

Pak uw huidprobleem aan

Acne, oedeem, overbeharing en littekens zijn een aantal van de huidproblemen waar een huidtherapeut u vanaf kan helpen. Wilt u meer informatie? Neem een kijkje op onze behandelingspagina of neem contact op.

Nieuw in de praktijk: Lipomassage m.b.v. endermologie


Endermologie is de enige 100% natuurlijke, nit invasieve en niet- agressieve techniek om de huid weer in shape te krijgen mbv mechanische stimulatie. 

  • Na 3 sesies hebben 71% van de vrouwen een stevigere huid! *
  • Na 12 sessies tot - 5,2 cm tailleomtrek! *
  • Na slechts 3 sessies hebben 67% vrouwen vastgesteld dat hun cellulite is gladgestreken! *

 

Bent u benieuwd wat we voor u kunnen doen? Neem dan eens contact op 040-2456467

*Endermologie Dermscan studie 2016

Volg ons op facebook voor steeds weer nieuwe acties!

 

 

De huid- en oedeemtherapeuten van onze praktijk

In de Praktijk voor Huid- en Oedeemtherapie in Eindhoven werkt een drietal professionele therapeuten om uw huidproblemen te verminderen of verhelpen:

  • Eefje Wouters                  (links op de foto) 
  • Debby Korremans           (rechts op de foto)
  • Saskia v/d Wildenberg    (midden op de foto)                                                                                                        

Daarnaast hebben we twee vaste baliemedewerksters die u graag te woord staan:

  • Dorine Hermans
  • Emelie Linmans                                         

 

 

 

 

 

Al onze BIG-geregistreerde therapeuten zijn HBO-opgeleid en volgen regelmatig diverse bijscholingen en cursussen om u altijd de beste zorg te kunnen bieden. Daarbij zijn onze 3 therapeuten ook allen ingeschreven bij het kwaliteitsregister voor paramedici en zijn ze lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten.